Mražená je skvělá

MRAŽENÁ ZELENINA

ČERSTVÁ SKLIZEŇ Z FARMY je ihned po sklizni PŘEVEZENA DO TOVÁRNY v těsné blízkosti polí. Zde je umyta, oloupána, případně nakrájená, a BLANŠÍROVANÁ V PÁŘE. Tak se zničí nežádoucí enzymy, které se přirozeně vyskytují v zelenině a které způsobují její stárnutí a ztrátu vitaminů.

ČERSTVÁ ZELENINA

ČERSTVÁ SKLIZEŇ Z FARMY, umytá a zabalená, PUTUJE DO SUPERMARKETŮ nebo na FARMÁŘSKÉ TRHY. Tam je skladována a čeká na svůj prodej.

MRAŽENÁ ZELENINA

Po blanšírování je zelenina ZAMRAŽENA ŠOKEM. Tato unikátní metoda zmrazení nepotrhá buněčnou strukturu a v podstatě UZAMKNE VEŠKERÉ VITAMINY A CHUŤ v množství a v podobě, jakou zelenina měla v den, kdy byla sklizena.

ČERSTVÁ ZELENINA

DOBA, která uběhne MEZI SKLIZNÍ, koupí a samotnou KONZUMACÍ, může trvat až 2 TÝDNY.

MRAŽENÁ ZELENINA

Celý PROCES ZPRACOVÁNÍ TRVÁ NEJDÉLE 4 HODINY od sklizně díky tomu, že naše továrny jsou v těsné blízkosti polí s naší zeleninou.

ČERSTVÁ ZELENINA zkonzumovaná bezprostředně po sklizni nabídne VŽDY NEJVYŠŠÍ NUTRIČNÍ HODNOTY, OBSAH VITAMINŮ A VÝTEČNOU CHUŤ. Čerstvá zelenina má ale velmi krátkou trvanlivost. Po 4 hodinách od sklizně dramaticky ztrácí své vitaminy. A většina z nás z právě sklizené zeleniny vaří jen velmi zřídka.