1. >Recepty
  2. >Cizrna se špenátem

Cizrna se špenátem

Snadné
4 osob
40 min
Drahé
Ingredience
pro 4 osoby
400 g listového špenátu Bonduelle

200 g cizrny Bonduelle

300 g vepřového masa (plecko, bok)

130 g cibule

sůl, pepř, kmín
ingredience pro 4 osob
400 g listového špenátu Bonduelle

200 g cizrny Bonduelle

300 g vepřového masa (plecko, bok)

130 g cibule

sůl, pepř, kmín
  1. krok 1
    Cizrnu propláchneme a důkladně scedíme.
  2. krok 2
    Maso upečeme na cibulce (moravský vrabec).
  3. krok 3
    Špenát částečně překrájíme a přidáme ke konci pečení i s cizrnou k masu.
  4. krok 4
    Všechny ingredience smícháme a dochutíme.
  5. krok 5
    Podáváme s bramborovými noky.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda