1. >Recepty
  2. >Hummus z červené řepy

Hummus z červené řepy

Střední
4 osob
10 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
2 balení Bonduelle Strouhaná řepa Vapeur (425 ml)

1 balení Bonduelle cizrna Vapeur (425 ml)

2 citrony

1 polévková lžíce mletého kmínu a 1 polévková lžíce celého kmínu

sůl, pepř

bílý jogurt

hrst mátových lístků

oblíbené pečivo nebo řapíkatý celer k podávání
ingredience pro 4 osob
2 balení Bonduelle Strouhaná řepa Vapeur (425 ml)

1 balení Bonduelle cizrna Vapeur (425 ml)

2 citrony

1 polévková lžíce mletého kmínu a 1 polévková lžíce celého kmínu

sůl, pepř

bílý jogurt

hrst mátových lístků

oblíbené pečivo nebo řapíkatý celer k podávání
  1. krok 1
    Strouhanou řepu slijeme a vložíme do mixéru.
  2. krok 2
    Přidáme k ní cizrnu, šťávu z citronů, mletý kmín, sůl a pepř.
  3. krok 3
    Vše rozmixujeme na hladkou směs.
  4. krok 4
    Hotový hummus vložíme na talíř, do středu přidáme jogurt a posypeme mátovými lístky.
  5. krok 5
    Podáváme s oblíbeným pečivem nebo řapíkatým celerem
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda