Opečené žampiony s bagetkou

Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • 1 plechovka Bonduelle žampiony krájené 425ml
  • 1 lučina
  • 1 rustikální bageta
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce másla
  • hrst řeřichy

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si nakrájíme bagetu na stejně velké kousky a na pánvi osmažíme dokřupava, případně rozpečeme v troubě.
  2. Mezitím si slijeme žanpiony a vhodíme je na pánev s rozpuštěným máslem.
  3. Žampiony opékáme dozlatova a ke konci přidáme na plátky nakrájený česnek.
  4. Opékáme společně ještě minutu a poté dáme pryč z plotny.
  5. Opečené žampiony klademe na křupavou bagetku s vrstvou lučiny a zdobíme řeřichou.
  6. BON APPÉTIT!

Oblíbené recepty

Cizrnové sušenky

Do 40 minut

Opečené žampiony s bagetkou

Cizrnové sušenky

Do 40 minut