krok 1
V hrnci přivedeme k varu vodu. Légumio rigatoni vložíme do vody, osolíme a necháme vařit 7 minut. Následně scedíme a opláchneme studenou vodou.
krok 2
V pánvi na oleji opečeme česnek a cibuli, přidáme houby a chvíli restujeme. Zalijeme bílým vínem. Osolíme a opepříme.
krok 3
Tvaroh smícháme s většinou nastrouhaného parmazánu, část si necháme na posypání.
krok 4
Uvařené Légumio rigatoni přidáme do houbové směsi, kde by mělo zůstat trošku vína. Přidáme špenát a promícháme, necháme víno ochucené houbami vsáknout do těstovin.
krok 5
Vypneme plotnu a lehce vmícháme tvaroh, který přidáváme po lžících, není nutné ho úplně promíchat. Přidáme ořechy. Při servírování zakápneme kvalitním olivovým olejem a posypeme strouhaným parmazánem.