1. >Recepty
  2. >Quinoa poké bowl s krevetami

Quinoa poké bowl s krevetami

Střední
2 osob
20 min
3 min
Drahé
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Mini Quinoa (106 ml)

½ balení Bonduelle Strouhaná mrkev Vapeur (425 ml)

¼ kg krevet

½ avokáda

rukola

mango

fazole edamame

půlka cibule

2–3 stroužky česneku

olivový olej

2 polévkové lžíce teriyaki omáčky

1 čajová lžička sójové omáčky

sůl, pepř podle potřeby
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Mini Quinoa (106 ml)

½ balení Bonduelle Strouhaná mrkev Vapeur (425 ml)

¼ kg krevet

½ avokáda

rukola

mango

fazole edamame

půlka cibule

2–3 stroužky česneku

olivový olej

2 polévkové lžíce teriyaki omáčky

1 čajová lžička sójové omáčky

sůl, pepř podle potřeby
  1. krok 1
    Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a osmažíme na olivovém oleji, poté přidáme krevety a restujeme cca 3 minuty.
  2. krok 2
    Zalijeme teriyaki a sójovou omáčkou a necháme restovat ještě 1–2 minuty, dokud omáčka nezhoustne. Podle potřeby opepříme a osolíme.
  3. krok 3
    Na spodek misky dáme rukolu.
  4. krok 4
    Na rukolu postupně vedle sebe pokládáme mango nakrájené na kostičky, Bonduelle Strouhanou mrkev Vapeur, avokádo na plátky, jedno balení Bonduelle Mini quinoa, fazole edamame a na střed dáme krevety. Podáváme.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda