krok 1
Troubu předehřejeme na 200 °C.
krok 2
Česnek a papriku dáme do hmoždíře, přidáme sůl a pepř a mícháme, až se vytvoří jemná pasta. Přidáme pár kapek olivového oleje a připravenou směsí potřeme filety na stranách bez kůže, poté je dáme stranou.
krok 3
Pak uděláme zálivku: Všechny ingredience dáme do malé mísy a vše dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem.
krok 4
Na pekáč dáme papír na pečení, který jemně potřeme olivovým olejem.
krok 5
Na papír dáme filety kůží nahoru, posypeme solí a pečeme 8–10 minut, až je kůže křupavá a maso propečené. Poté vyndáme z trouby a necháme odpočinout.
krok 6
Zatímco ryba odpočívá, v jiné pánvi si ohřejeme celé balení Bonduelle Bon menu Na pánev Rustica po dobu 3 minut a podáváme s filety.