1. >Recepty
  2. >Rajčatový salát s cizrnou

Rajčatový salát s cizrnou

Snadné
1 člověka
30 min
Levné
Ingredience
pro 1 osobu
1 balení Bonduelle Mini cizrny (106 ml)

½ menší červené cibule, oloupané

1 menší červená chilli paprička, bez semínek

1 hrst cherry rajčat (červené a žluté)

šťáva z poloviny citronu

extra panenský olivový olej

sůl

čerstvě mletý pepř

½ hrsti čerstvé máty, nakrájené

½ hrsti čerstvé bazalky

50 g sýra feta
ingredience pro 1 osobu
1 balení Bonduelle Mini cizrny (106 ml)

½ menší červené cibule, oloupané

1 menší červená chilli paprička, bez semínek

1 hrst cherry rajčat (červené a žluté)

šťáva z poloviny citronu

extra panenský olivový olej

sůl

čerstvě mletý pepř

½ hrsti čerstvé máty, nakrájené

½ hrsti čerstvé bazalky

50 g sýra feta
  1. krok 1
    Najemno nakrájíme červenou cibuli.
  2. krok 2
    Chilli papričku nakrájíme na malé plátky, rajčata na malé kostičky a takto připravené suroviny promícháme s cibulí.
  3. krok 3
    Šťávu, která vznikla z krájení zeleniny, odlijeme do misky, přidáme šťávu z poloviny citronu a 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje. Ochutnáme a dochutíme.
  4. krok 4
    Na pánvi chvíli opékáme cizrnu a potom ji přidáme do misky s připravenou zeleninou.
  5. krok 5
    Salát necháme chvíli odstát a můžeme podávat při pokojové teplotě.
  6. krok 6
    Před podáváním ozdobíme čerstvou mátou, bazalkou a posypeme sýrem feta.
  7. krok 7
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda