Pokud chcete vidět toto video, musíte akceptovat YouTube cookies
Řepný salát se sýrem cottage a mátou
Snadné
2 osob
10 min
Střední
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Mini řepa na kostky (106 ml)
200 g sýra cottage
hrst rukoly
hrst máty
1 polévková lžíce citronové šťávy
bageta
TIP: Podáváme k burgerům z grilu nebo ke grilovanému masu.
Na zálivku:
4 polévkové lžíce olivového oleje
2 polévkové lžíce medu
4 polévkové lžíce červeného vinného octa
1 polévková lžíce nasekaného tymiánu
sůl, pepř
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Mini řepa na kostky (106 ml)
200 g sýra cottage
hrst rukoly
hrst máty
1 polévková lžíce citronové šťávy
bageta
TIP: Podáváme k burgerům z grilu nebo ke grilovanému masu.
Na zálivku:
4 polévkové lžíce olivového oleje
2 polévkové lžíce medu
4 polévkové lžíce červeného vinného octa
1 polévková lžíce nasekaného tymiánu
sůl, pepř
Recepty s
2x Mini řepa na kostky
krok 1
V misce smícháme všechny ingredience na zálivku a na 5 minut v ní marinujeme řepu na kostky.
krok 2
V jiné misce smícháme natrhanou rukolu s mátou a ochutíme čerstvou citronovou šťávou. Následně do misky přidáme i marinovanou řepu (pár kostek si necháme na ozdobení) a vše promícháme.
krok 3
Nyní servírujeme – na talíř dáme salát, navrch cottage sýr a nakonec ještě ozdobíme pár kostkami řepy a listy máty.
Bonduelle tip: Skvěle se hodí k burgerům z grilu nebo ke grilovanému masu.
krok 4
BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda▶
Salát s řepou, cizrnou a mozzarellou
Ovocný salát s červenou řepou
Čočkový salát s řepou
V letních měsících je ideální čas na piknik. Vyzkoušejte náš svěží salát, který zkrášlí každou pikni...