1. >Recepty
  2. >Řepové gazpacho

Řepové gazpacho

Střední
2 osob
30 min
Střední
Ingredience
pro 2 osoby
2 balení Bonduelle Strouhaná řepa Vapeur (425 ml)

¼ šálku červené cibule, jemně nakrájené

3 malé okurky

2 stroužky česneku

½ šálku čerstvého kopru

2 polévkové lžíce jablečného octa

½ čajové lžičky himalájské soli

¼ čajové lžičky čerstvého pepře



Na ozdobu:

avokádo

nakrájená okurka

trochu strouhané řepy

nasekaný kopr

olivový olej

jogurt nebo zakysaná smetana
ingredience pro 2 osob
2 balení Bonduelle Strouhaná řepa Vapeur (425 ml)

¼ šálku červené cibule, jemně nakrájené

3 malé okurky

2 stroužky česneku

½ šálku čerstvého kopru

2 polévkové lžíce jablečného octa

½ čajové lžičky himalájské soli

¼ čajové lžičky čerstvého pepře



Na ozdobu:

avokádo

nakrájená okurka

trochu strouhané řepy

nasekaný kopr

olivový olej

jogurt nebo zakysaná smetana
  1. krok 1
    Strouhanou řepu necháme okapat. Poté řepu, cibuli, česnek, okurky, ocet, sůl, pepř a kopr vložíme do mixéru a umixujeme do hladka. Postupně přidáváme vodu podle toho, jak chceme mít polévku hustou.
  2. krok 2
    Dochucujeme podle chuti solí a octem.
  3. krok 3
    Směs přelijeme do mísy a dáme do lednice.
  4. krok 4
    Podáváme ozdobené avokádem, pokrájeným koprem, trochou olivového oleje nebo lžící smetany.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda