1. >Recepty
  2. >Tuňákový salát s chřestem a červenými fazolemi

Tuňákový salát s chřestem a červenými fazolemi

Střední
4 osob
30 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Mini Červených fazolí (106 ml)

1 velký svazek chřestu

1 plechovka tuňáka (kousky tuňáka v oleji)

1 najemno nakrájená červená cibule

1 polévková lžíce kaparů

1 polévková lžíce olivového oleje

1 polévková lžíce octa z červeného vína

2 polévkové lžíce jemně nasekaného estragonu
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Mini Červených fazolí (106 ml)

1 velký svazek chřestu

1 plechovka tuňáka (kousky tuňáka v oleji)

1 najemno nakrájená červená cibule

1 polévková lžíce kaparů

1 polévková lžíce olivového oleje

1 polévková lžíce octa z červeného vína

2 polévkové lžíce jemně nasekaného estragonu
  1. krok 1
    Chřest vaříme ve vroucí vodě po dobu 4–5 minut, než bude měkký. Zchladíme pod tekoucí vodou a necháme okapat.
  2. krok 2
    Poté chřest nakrájíme na cca 5cm kousky.
  3. krok 3
    Přidáme tuňáka, červené fazole, cibuli, kapary a promícháme.
  4. krok 4
    V jiné nádobě si připravíme zálivku: smícháme olivový olej, ocet a estragon a takto připravený dresink nalijeme do salátu.
  5. krok 5
    Před servírováním necháme chvilku odstát.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda