\n
Kontakty
Recepty
Všechny recepty
Recepty na saláty a předkrmy
Recepty na polévky
Recepty na hlavní jídla
Recepty na dezerty
Produkty
vše
Sterilovaná zelenina
Mražená zelenina
Hotová jídla
O Bonduelle
všechny novinky
Naše historie
ZÁVAZKY CSR
Z pole na talíř
Magazín
Aktuality
Zajímavosti
Zmatené plechovky
>
Recepty
>
Zeleninová Šakšuka
<
Recepty
Pokud chcete vidět toto video, musíte akceptovat YouTube cookies
Akceptovat cookies
Zeleninová Šakšuka
Vytisknout recept
Střední
4 osob
25 min
18 min
Drahé
Ingredience
pro 4 osoby
2 cibule
1 stroužek česneku
1 pórek
1 balení
Bonduelle
Mraženého listového špenátu (400 g)
½ lžičky kmínu
4 vejce
100 g fety
chilli
koriandr
kopr
ingredience pro 4 osob
2 cibule
1 stroužek česneku
1 pórek
1 balení
Bonduelle
Mraženého listového špenátu (400 g)
½ lžičky kmínu
4 vejce
100 g fety
chilli
koriandr
kopr
Recepty s
Špenátové listy
zjistěte více
krok 1
Nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na olivovém oleji.
krok 2
Přidáme nadrobno nakrájený pórek, 500 g špenátu a ½ čajové lžičky kmínu.
krok 3
Přikryjeme a dusíme asi 10 minut, dokud nebude zelenina měkká.
krok 4
Osolíme, opepříme a přidáme vejce.
krok 5
Povaříme pět až sedm minut, aby byly bílky uvařené, ale žloutky stále tekuté.
krok 6
Posypeme fetou, dochutíme chilli a trochou čerstvého koriandru nebo kopru. BON APPÉTIT!
Zdravá a chutná, nekonečně možností, to je zeleninová šakšuka. Bonduelle špenát a další zelenina v kombinaci s fetou jsou lahodný oběd i večeře.
Nechte se překvapit
Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
Legenda
▶
Detoxikační zeleninová polévka s řepou
Objevte recept
Zeleninové kari
Objevte recept
Podzimní rigatoni s houbami a špenátem
Objevte recept
Prohlédnout další recepty
Objevte také…
Špenát krájený
Bon Menu Hot Tomato
Créatif Klasik - zeleninová směs
Gold Zlatá kukuřice ve skle
Klíčky fazole mungo
Mladá mrkev
Hrášek v mírně slaném nálevu
Zelené fazolové lusky krájené