1. >Recepty
  2. >Zeleninová Šakšuka

Zeleninová Šakšuka

Střední
4 osob
25 min
18 min
Drahé
Ingredience
pro 4 osoby
2 cibule

1 stroužek česneku

1 pórek

1 balení Bonduelle Mraženého listového špenátu (400 g)

½ lžičky kmínu

4 vejce

100 g fety

chilli

koriandr

kopr
ingredience pro 4 osob
2 cibule

1 stroužek česneku

1 pórek

1 balení Bonduelle Mraženého listového špenátu (400 g)

½ lžičky kmínu

4 vejce

100 g fety

chilli

koriandr

kopr
  1. krok 1
    Nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na olivovém oleji.
  2. krok 2
    Přidáme nadrobno nakrájený pórek, 500 g špenátu a ½ čajové lžičky kmínu.
  3. krok 3
    Přikryjeme a dusíme asi 10 minut, dokud nebude zelenina měkká.
  4. krok 4
    Osolíme, opepříme a přidáme vejce.
  5. krok 5
    Povaříme pět až sedm minut, aby byly bílky uvařené, ale žloutky stále tekuté.
  6. krok 6
    Posypeme fetou, dochutíme chilli a trochou čerstvého koriandru nebo kopru. BON APPÉTIT!
Zdravá a chutná, nekonečně možností, to je zeleninová šakšuka. Bonduelle špenát a další zelenina v kombinaci s fetou jsou lahodný oběd i večeře.
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda