1. >Recepty
  2. >Zeleninové rizoto s quinoou

Zeleninové rizoto s quinoou

Snadné
2 osob
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate (425 ml)

250 g quinoy

200 g bílé rýže

sůl

2 polévkové lžíce šťávy z citronu a hrst natrhané bazalky či oregana na dochucení
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate (425 ml)

250 g quinoy

200 g bílé rýže

sůl

2 polévkové lžíce šťávy z citronu a hrst natrhané bazalky či oregana na dochucení
  1. krok 1
    Quinou a rýži propláchneme a vaříme zvlášť cca 15–20 minut v jednom litru osolené vody.
  2. krok 2
    Mezitím si rozpálíme pánev a ohříváme na ní Bonduelle Bon menu Na pánev Delicate po dobu 3 minut.
  3. krok 3
    Když je rýže a quinoa hotová, vše smícháme spolu se zeleninou, dochutíme citronem, bylinkami, solí, pepřem a podáváme.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda
  • Salát do skleničky

    Omezení pesticidů a závazek Bonduelle vůči zdraví a životnímu prostředí. Při laboratorních testech naší kukuřice a hrášku zjišťujeme (ne)přítomnost více než 500 druhů pesticidů. Naše kukuřice a hrášek žádné z nich neobsahuje. Výrobky Bonduelle bez pesticidů na regálech v obchodech snadno poznáte: jsou označeny logem „BEZ“.

  • Salát s kukuřicí a feta sýrem
  • Salát z řepy s quinoou a koriandrem