Fusilli se zeleninovou červenou omáčkou podle výběru (s lilkem nebo olivami)

Do 30 minut
Pro 3 osoby
Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • 1 balení Bonduelle Legumio fusilli z cizrny a kukuřice, 250 g
  • 1 balení Bonduelle zeleninové omáčky s lilkem, 460 g / nebo Bonduelle zeleninové omáčky s olivami (460 g)
  • Parmazán na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninové fusilli vložíme do vroucí osolené vody a necháme vařit 6 min., následně je scedíme a propláchneme studenou vodou.
  2. Na pánvi ohřejeme zeleninovou omáčku Bonduelle, asi 5 min.
  3. Když je omáčka teplá, přimícháme zeleninové penne.
  4. Před podáváním posypeme parmazánem.
  5. BON APPÉTIT!

Oblíbené recepty

Cizrnové sušenky

Do 40 minut

Opečené žampiony s bagetkou

Pizza s brokolicovým pestem

Do 30 minut