1. >Recepty
  2. >Fusilli se zeleninovou červenou omáčkou podle výběru (s lilkem nebo olivami)

Fusilli se zeleninovou červenou omáčkou podle výběru (s lilkem nebo olivami)

Střední
3 osob
30 min
11 min
Střední
Ingredience
pro 3 osoby
1 balení Bonduelle Légumio fusilli z cizrny a kukuřice (250 g)

1 balení Bonduelle zeleninové omáčky s lilkem (460 g) nebo Bonduelle zeleninové omáčky s olivami (460 g)

parmazán na posypání
ingredience pro 3 osob
1 balení Bonduelle Légumio fusilli z cizrny a kukuřice (250 g)

1 balení Bonduelle zeleninové omáčky s lilkem (460 g) nebo Bonduelle zeleninové omáčky s olivami (460 g)

parmazán na posypání
  1. krok 1
    Zeleninové fusilli vložíme do vroucí osolené vody a necháme vařit 6 minut, následně je scedíme a propláchneme studenou vodou.
  2. krok 2
    Na pánvi ohřejeme zeleninovou omáčku Bonduelle, asi 5 minut.
  3. krok 3
    Když je omáčka teplá, přimícháme zeleninové penne.
  4. krok 4
    Před podáváním posypeme parmazánem.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda
  • Křupavý salát s kukuřicí a fazolemi
  • Salát s cizrnou, červenými fazolemi a fe...
  • Salát do skleničky

    Omezení pesticidů a závazek Bonduelle vůči zdraví a životnímu prostředí. Při laboratorních testech n...