Penne s lososem a bazalkou

Do 30 minut
Pro 2 osoby
Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • 1 balení Bonduelle Legumio penne z červené čočky a mrkve, 250 g
  • 4 filety z lososa na kousky
  • 2 šalotky
  • 250 ml smetany
  • 1 PL citronové šťávy
  • sůl, mletý pepř
  • bazalka na dozdobení

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninové penne vložíme do vroucí osolené vody a necháme vařit 7 min., následně je scedíme a propláchneme studenou vodou.
  2. Lososa a šalotku opečeme.
  3. Podlijeme smetanou, dochutíme solí, mletým pepřem a citronovou šťávou.
  4. Uvařené penne přimícháme k lososu a před podáváním ozdobíme bazalkou.
  5. BON APPÉTIT!

Oblíbené recepty

Cizrnové sušenky

Do 40 minut

Opečené žampiony s bagetkou

Pizza s brokolicovým pestem

Do 30 minut