1. >Recepty
  2. >Penne s lososem a bazalkou

Penne s lososem a bazalkou

Střední
2 osob
30 min
7 min
Drahé
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Légumio penne z červené čočky a mrkve (250 g)

4 filety z lososa na kousky

2 šalotky

250 ml smetany

1 polévková lžíce citronové šťávy

sůl, mletý pepř

bazalka na dozdobení
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Légumio penne z červené čočky a mrkve (250 g)

4 filety z lososa na kousky

2 šalotky

250 ml smetany

1 polévková lžíce citronové šťávy

sůl, mletý pepř

bazalka na dozdobení
  1. krok 1
    Zeleninové penne vložíme do vroucí osolené vody a necháme vařit 7 minut, následně je scedíme a propláchneme studenou vodou.
  2. krok 2
    Lososa a šalotku opečeme.
  3. krok 3
    Podlijeme smetanou, dochutíme solí, mletým pepřem a citronovou šťávou.
  4. krok 4
    Uvařené penne přimícháme k lososu a před podáváním ozdobíme bazalkou.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda