1. >Recepty
  2. >Bruschetta s červenou řepou

Bruschetta s červenou řepou

Střední
4 osob
20 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Strouhaná řepa Vapeur (425 ml)

prolisovaný stroužek česneku

2 polévkové lžíce olivového oleje

balzamikový ocet

sůl, pepř

1 středně velká bageta nebo ciabatta (mohou být klidně i den staré)

čerstvá bazalka + víc na dozdobení

feta sýr na dozdobení
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Strouhaná řepa Vapeur (425 ml)

prolisovaný stroužek česneku

2 polévkové lžíce olivového oleje

balzamikový ocet

sůl, pepř

1 středně velká bageta nebo ciabatta (mohou být klidně i den staré)

čerstvá bazalka + víc na dozdobení

feta sýr na dozdobení
  1. krok 1
    Strouhanou řepu slijeme a vysypeme do mísy.
  2. krok 2
    Přidáme prolisovaný česnek, jemně nastrouhanou bazalku, balzamikový ocet, sůl, pepř a vše dobře promícháme.
  3. krok 3
    Chleby nebo ciabattu zprudka opečeme na pánvi na olivovém oleji a ihned na ni přidáme připravenou řepnou směs.
  4. krok 4
    Podáváme s kousky fety a lístkem bazalky.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda