1. >Recepty
  2. >Dušené vepřové s brokolicí

Dušené vepřové s brokolicí

Střední
4 osob
30 min
30 min
Drahé
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Vapeur brokolice

1 balení Bonduelle žampionů celých, ve skle

800 g vepřové plece bez kosti, na kostky

1 cibule

1 lžíce sójové omáčky

4 polévkové lžíce oleje

4 dl kuřecího vývaru (domácí/v kostce)

sezamová semínka, nasucho opražená

sůl

pepř
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Vapeur brokolice

1 balení Bonduelle žampionů celých, ve skle

800 g vepřové plece bez kosti, na kostky

1 cibule

1 lžíce sójové omáčky

4 polévkové lžíce oleje

4 dl kuřecího vývaru (domácí/v kostce)

sezamová semínka, nasucho opražená

sůl

pepř
  1. krok 1
    Ve větším hrnci si rozehřejeme olivový olej a dozlatova na něm orestujeme cibuli.
  2. krok 2
    Přidáme vepřové maso a necháme ho zatáhnout.
  3. krok 3
    Přihodíme mrkev a žampiony, podlijeme vývarem, ochutíme sójovou omáčkou, osolíme a opepříme.
  4. krok 4
    Směs přiklopíme pokličkou a dusíme 30 minut.
  5. krok 5
    Poté přidáme brokolici, promícháme a dusíme dalších 10 minut.
  6. krok 6
    Podáváme posypané sezamovými semínky.
  7. krok 7
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda