1. >Recepty
  2. >Zelené nudle

Zelené nudle

Střední
2 osob
30 min
Střední
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Bon Menu Provencale (425 ml)

1 hrst zeleného cukrového hrášku

1 hrst žampionů

1 stroužek česneku

polovina zázvoru

1 sáček miso pasty

polovina brokolice

1 velká hrst baby špenátu

100 g rýžových nudlí

pár snítek čerstvého koriandru
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Bon Menu Provencale (425 ml)

1 hrst zeleného cukrového hrášku

1 hrst žampionů

1 stroužek česneku

polovina zázvoru

1 sáček miso pasty

polovina brokolice

1 velká hrst baby špenátu

100 g rýžových nudlí

pár snítek čerstvého koriandru
  1. krok 1
    Připravíme si polovinu cukrového hrášku, žampiony, oloupaný a nakrájený česnek a nakonec oloupaný a nastrouhaný zázvor.
  2. krok 2
    Zředíme miso pastu na pánvi podle instrukcí na obalu.
  3. krok 3
    Přivedeme k varu a přidáme brokolici, houby, cukrový hrášek.
  4. krok 4
    Vaříme, dokud není brokolice měkká.
  5. krok 5
    Přidáme špenát, zázvor, česnek a nudle.
  6. krok 6
    Vaříme, dokud nudle nezměknou.
  7. krok 7
    Nakonec ozdobíme čerstvým koriandrem.
  8. krok 8
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda