Řecký salát s fusilli

Do 20 minut
Pro 2 osoby
Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • 1 balení Bonduelle Legumio fusilli z cizrny a kukuřice, 250 g
  • 1 jablko
  • 60 g sušených brusinek
  • 200 g sýra feta
  • 280 g cherry rajčátek
  • 90 g opečených piniových oříšků
  • sůl a pepř na případné dochucení
  • Zálivka
  • Olivový olej, česnek a bazalka nebo petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninové fusilli vložíme do vroucí osolené vody a necháme vařit 6 min., následně je scedíme a propláchneme studenou vodou.
  2. Cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky a jablko na malé kostičky.
  3. Přidáme sýr feta, opečené piniové oříšky a sušené brusinky.
  4. Vmícháme uvařené a vychlazené fusilli a případně dochutíme solí a pepřem.
  5. Zalijeme zálivkou, kterou jsme si připravili smícháním olivového oleje, utřeného česneku a bazalky nebo petrželky.
  6. Tip: můžeme ozdobit trochou rukoly.
  7. BON APPÉTIT!

Oblíbené recepty

Cizrnové sušenky

Do 40 minut

Opečené žampiony s bagetkou

Pizza s brokolicovým pestem

Do 30 minut