Rigatoni se žampióny

Do 30 minut
Pro 2 osoby
Sdílet recept:
Tisk receptu:

Ingredience

  • 1 balení Bonduelle Legumio zeleninové rigatoni z hrášku a cukety, 250 g
  • 1 PL olivového oleje
  • 1 a 3/4 šálku žampiónů
  • 1 stroužek česneku
  • 1 balení konzervovaných oloupaných rajčat
  • 1 ČL sušeného drveného rozmarýnu
  • 1/2 ČL sušeného oregana
  • 2 šálky čerstvého špenátu
  • Trochu parmazánu na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninové rigatoni vložíme do vroucí osolené vody a necháme vařit 7 min., následně je scedíme a propláchneme studenou vodou, necháme okapat a přemístíme do velké mísy.
  2. Rozpálíme si velkou pánev a na středním plamenu restujeme žampiony cca 4-6 min., dokud nezměknou, přidáme prolisovaný česnek a vaříme ještě 1 min.
  3. Přidáme konzervovaná rajčata, rozmarýn a oregano a necháme projít varem.
  4. Přidáme špenát a vaříme ještě cca 5 min.
  5. Následně přidáme uvařené rigatoni a vše řádně promícháme.
  6. Před podáváním posypeme nastrouhaným parmazánem.
  7. BON APPÉTIT!

Oblíbené recepty

Cizrnové sušenky

Do 40 minut

Opečené žampiony s bagetkou

Pizza s brokolicovým pestem

Do 30 minut