1. >Recepty
  2. >Rigatoni se žampiony

Rigatoni se žampiony

Střední
2 osob
30 min
10 min
Střední
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Legumio zeleninové rigatoni z hrášku a cukety (250 g)

1 polévková lžíce olivového oleje

1¾ šálku žampionů

1 stroužek česneku

1 balení konzervovaných oloupaných rajčat

1 čajová lžička sušeného drceného rozmarýnu

½ čajové lžičky sušeného oregana

2 šálky čerstvého špenátu

trochu parmazánu na posypání
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Legumio zeleninové rigatoni z hrášku a cukety (250 g)

1 polévková lžíce olivového oleje

1¾ šálku žampionů

1 stroužek česneku

1 balení konzervovaných oloupaných rajčat

1 čajová lžička sušeného drceného rozmarýnu

½ čajové lžičky sušeného oregana

2 šálky čerstvého špenátu

trochu parmazánu na posypání
  1. krok 1
    Zeleninové rigatoni vložíme do vroucí osolené vody a necháme vařit 7 minut, následně je scedíme a propláchneme studenou vodou, necháme okapat a přemístíme do velké mísy.
  2. krok 2
    Rozpálíme si velkou pánev a na středním plamenu restujeme žampiony cca 4–6 minut, dokud nezměknou, přidáme prolisovaný česnek a vaříme ještě 1 minutu.
  3. krok 3
    Přidáme konzervovaná rajčata, rozmarýn, oregano a necháme projít varem.
  4. krok 4
    Přidáme špenát a vaříme ještě cca 5 minut.
  5. krok 5
    Následně přidáme uvařené rigatoni a vše řádně promícháme.
  6. krok 6
    Před podáváním posypeme nastrouhaným parmazánem.
  7. krok 7
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda