1. >Recepty
  2. >Těstoviny se špenátem a ricottou

Těstoviny se špenátem a ricottou

Snadné
4 osob
30 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
250 g Bonduelle Mraženého listového špenátu

250 g listového salátu

200 g sýra ricotta

200 g těstovin (papardele, tagliatelle, radiatore)

0,1 l smetany

100 g cibule

20 g česneku

50 g másla

sůl, pepř
ingredience pro 4 osob
250 g Bonduelle Mraženého listového špenátu

250 g listového salátu

200 g sýra ricotta

200 g těstovin (papardele, tagliatelle, radiatore)

0,1 l smetany

100 g cibule

20 g česneku

50 g másla

sůl, pepř
  1. krok 1
    Nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na másle.
  2. krok 2
    Přidáme špenát, krátce podusíme, osolíme, opepříme a zakápneme smetanou.
  3. krok 3
    V závěru přidáme sýr ricotta.
  4. krok 4
    Těstoviny uvaříme dle návodu.
  5. krok 5
    Špenát se sýrem promícháme s těstovinami a podáváme.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda