krok 1
Rozpálíme si grilovací pánev, nasucho v ní osmahneme toasty a odložíme je stranou.
krok 2
Přidáme olivový olej a osmahneme slaninu. Až pustí tuk, přidáme k ní klobásky a opečeme je. Poté všechny uzeniny vyjmeme z pánve a přikryjeme je pokličkou, aby nevychladly.
krok 3
Na zbylém tuku narychlo osmažíme rozpůlené žampiony a na silné plátky nakrájená rajčátka. Lehce je osolíme a opepříme, a dáme na servírovací talíř.
krok 4
V malé pánvičce po dobu 1 minuty zahřejeme směs Bonduelle Bon menu Mild tomato a přidáme na talíř k houbám a zelenině.
krok 5
Úplně nakonec si připravíme volské oko a snažíme se, aby žloutek zůstal krásně tekutý. Položíme jej na servírovací talíř, doplníme odloženou slaninu a párky a můžeme podávat s toasty.