Anglická snídaně
Střední
2 osob
15 min
1 min
Střední
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Bon menu Mild tomato (425 ml)
2 menší grilovací vepřové klobásky nebo párečky
2 vajíčka
4 plátky anglické slaniny
4 žampionové hlavičky
12 cherry rajčátek na větvičce
6 čajových lžiček olivového oleje
2 toasty světlého obilného chleba
2 menší grilovací vepřové klobásky nebo párečky
2 vajíčka
4 plátky anglické slaniny
4 žampionové hlavičky
12 cherry rajčátek na větvičce
6 čajových lžiček olivového oleje
2 toasty světlého obilného chleba
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Bon menu Mild tomato (425 ml)
2 menší grilovací vepřové klobásky nebo párečky
2 vajíčka
4 plátky anglické slaniny
4 žampionové hlavičky
12 cherry rajčátek na větvičce
6 čajových lžiček olivového oleje
2 toasty světlého obilného chleba
2 menší grilovací vepřové klobásky nebo párečky
2 vajíčka
4 plátky anglické slaniny
4 žampionové hlavičky
12 cherry rajčátek na větvičce
6 čajových lžiček olivového oleje
2 toasty světlého obilného chleba
- krok 1Rozpálíme si grilovací pánev, nasucho v ní osmahneme toasty a odložíme je stranou.
- krok 2Přidáme olivový olej a osmahneme slaninu. Až pustí tuk, přidáme k ní klobásky a opečeme je. Poté všechny uzeniny vyjmeme z pánve a přikryjeme je pokličkou, aby nevychladly.
- krok 3Na zbylém tuku narychlo osmažíme rozpůlené žampiony a na silné plátky nakrájená rajčátka. Lehce je osolíme a opepříme, a dáme na servírovací talíř.
- krok 4V malé pánvičce po dobu 1 minuty zahřejeme směs Bonduelle Bon menu Mild tomato a přidáme na talíř k houbám a zelenině.
- krok 5Úplně nakonec si připravíme volské oko a snažíme se, aby žloutek zůstal krásně tekutý. Položíme jej na servírovací talíř, doplníme odloženou slaninu a párky a můžeme podávat s toasty.
- krok 6BON APPÉTIT!
Objevte také…