Cizrnový salát s granátovým jablkem
Snadné
4 osob
10 min
Levné
Ingredience
pro 4 osoby
1 plechovka Bonduelle Vapeur cizrny (425 ml)
1 granátové jablko
šťáva i kůra z ½ limetky
200 g smetanového sýra, např. ricotty
čerstvá máta, nasekaná
olivový olej
sůl a pepř
1 granátové jablko
šťáva i kůra z ½ limetky
200 g smetanového sýra, např. ricotty
čerstvá máta, nasekaná
olivový olej
sůl a pepř
ingredience pro 4 osob
1 plechovka Bonduelle Vapeur cizrny (425 ml)
1 granátové jablko
šťáva i kůra z ½ limetky
200 g smetanového sýra, např. ricotty
čerstvá máta, nasekaná
olivový olej
sůl a pepř
1 granátové jablko
šťáva i kůra z ½ limetky
200 g smetanového sýra, např. ricotty
čerstvá máta, nasekaná
olivový olej
sůl a pepř
- krok 1Připravíme si semínka z granátového jablka.
- krok 2Semínka smícháme s křupavou cizrnou, mátou, limetkovou kůrou a limetkovou šťávou.
- krok 3Salát rozdělíme na talíře a na každý lžící položíme čtvrtinu smetanového sýra.
- krok 4Zakápneme trochou olivového oleje a dochutíme solí a pepřem.
- krok 5BON APPÉTIT!
Objevte také…