Pokud chcete vidět toto video, musíte akceptovat YouTube cookies
Halloumi mini koláčky
Ingredience
pro 1 osobu
2 balení Bonduelle Bon menu Rustica (425 ml)
1 cuketa, nastrouhaná
250 g sýra halloumi, nastrouhaného
2 jarní cibulky, jemně nakrájené
1 polévková lžíce koriandru, nakrájeného (trochu navíc na zdobení)
1 polévková lžíce máty, nakrájené
2 vejce
2–4 polévkové lžíce strouhanky
olivový olej
sůl, čerstvě mletý pepř
sladká chilli omáčka k podávání
ingredience pro 1 osobu
2 balení Bonduelle Bon menu Rustica (425 ml)
1 cuketa, nastrouhaná
250 g sýra halloumi, nastrouhaného
2 jarní cibulky, jemně nakrájené
1 polévková lžíce koriandru, nakrájeného (trochu navíc na zdobení)
1 polévková lžíce máty, nakrájené
2 vejce
2–4 polévkové lžíce strouhanky
olivový olej
sůl, čerstvě mletý pepř
sladká chilli omáčka k podávání
krok 1
Do cedníku vložíme nastrouhanou cuketu a posypeme ji špetkou soli, aby se cuketa zbavila vody. Poté cuketu přemístíme do čisté utěrky, ve které z cukety vymačkáme všechnu vodu.
krok 2
Do mísy dáme halloumi sýr, jarní cibulku, koriandr, mátu a celé balení Bonduelle Bon menu Rustica a dobře promícháme.
krok 3
Poté přidáme jemně rozšlehaná vejce a strouhanku.
krok 4
Z takto připravené směsi tvarujeme malé koláčky cca 2 cm velké, které poté necháme na půl hodiny v ledničce nezakryté, aby ztuhly. (Pokud není směs dost pevná, přidáme více strouhanky).
krok 5
V pánvi rozehřejeme olej a na mírném plameni opékáme halloumi mini koláčky dozlatova.
krok 6
Podáváme se sladkou chilli omáčkou posypané koriandrem.
krok 7
BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda▶
Rigatoni s omáčkou se žlutou cuketou
Nebe na talíři za méně než 20 minut? Jasně! Stačí vám k tomu pouze Légumio Rigatoni, pojďte se přesvědčit sami.