krok 1
Troubu předehřejeme na 190 °C.
krok 2
Na glazé smícháme v kastrůlku pivo, med a cukr a vaříme 5–10 minut, až se objem zredukuje téměř na polovinu. Poté necháme vychladnout.
krok 3
Vepřovou pečeni osolíme a opepříme, položíme do pekáčku a pečeme 20 minut. Troubu ztlumíme na 1 stupňů a maso vyndáme z trouby. Potřeme ho téměř celým připraveným glazé (pár lžic si ale necháme na dokončení), poté maso vrátíme do trouby a pečeme dalších 40–50 minut, za občasného potírání vypečenou šťávou.
krok 4
Maso vyndáme z pekáčku a necháme na prkénku odpočinout.
krok 5
Zbylé glazé dáme do uvolněného pekáčku a přilijeme víno nebo vodu. Na vysokém plameni přivedeme k varu. Vaříme pár minut do zhoustnutí, vařečkou přitom ze dna odškrabujeme chutné připečeniny.
krok 6
Maso nakrájíme na plátky a podáváme přelité připravenou šťávou a posypané petrželkou.
krok 7
Rozpálíme si druhou pánev a po dobu 3 minut na ní ohříváme Bonduelle Bon Menu Na pánev Provencale. Tuto směs podáváme jako přílohu.