Špenát listový sekaný porcovaný
Sklízená v nejvyšší fázi zralosti, aby byla chutná a plná vitamínů, blanšírována, aby se zničily nežádoucí enzymy a zmrazena šokem, aby se k vám dostala se stejnou chutí a množstvím vitamínů jako v den sklizně. Bonduelle mražená zelenina, čerstvější než čerstvá.
Špenát krájený (±13 porcí) Traces of celer
Vysoká kyselina listová
pro 100g | |
---|---|
Energie v (kJ) | 80 kJ |
Energie (kcal) | 19 kcal |
Tuky (g) | 0,2 g |
- Z toho nasycené (g) | 0,1 g |
Sacharidy (g) | 1,6 g |
- Z toho cukry (g) | 0,5 g |
Vláknina (g) | 1,9 g |
Bílkoviny (g) | 1,8 g |
Sůl (g) | 0,03 g |
Vitamín B9 (µg) | 69,4 µg |
Plotna - Mražené - Na pánvi: Nerozmrazený špenát vložíme do pánve s velmi malým množstvím vody cca 2dcl na 1 porci špenátu. Přikryjeme pokličkou a po dobu zhruba 5 minut na mírném ohni zahříváme. Po 5 minutách přidáme máslo a dále dochutíme.
Chraňte před rozmrazením! Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte! Uchování u spotřebitele: při teplotě 0°+ 3°C: 24h; při teplotě -18 °C: min. trvanlivost do data uvedeného na obale.
Objevte naše recepty
Těstoviny se špenátem a ricottou
Zeleninová Šakšuka
Špenátové jednohubky se žampiony