krok 1
Naklepané kuřecí maso obalíme ve škrobu. Poté v pánvi zprudka rozehřejeme olej a opékáme na něm maso 3 minuty z jedné strany, pak ho obrátíme a opékáme další 3 minuty z druhé strany.
krok 2
Stáhneme oheň na střední plamen, vlijeme teriyaki omáčku a za občasného obracení maso dopečeme. Následně ho vyjmeme z pánve na čisté prkénko a necháme odpočívat. Pokud v pánvi zbyla nějaká šťáva, svaříme ji na polovinu.
krok 3
Ve druhé pánvi si rozehřejeme olivový olej a přidáme celé balení Bonduelle Cereali se zelenými fazolkami a ječmenem. Dle chuti osolíme a opepříme a restujeme cca 6 minut.
krok 4
Hotové Cereali rozdělíme do misek, na něj položíme na úhledné kousky nakrájené maso a pokapeme výpekem z pánve.
krok 5
Podáváme posypané nakrájenou jarní cibulkou a nadrobno nasekanými arašídy.