krok 1
Rozehřejeme pánev a přidáme olivový olej.
krok 2
Na rozpálenou pánev přidáme cibuli a restujeme přibližně 5 minut, než bude krásně jemná.
krok 3
Přidáme česnek a chilli, promícháme a restujeme další minutu, aby se uvolnilo aroma.
krok 4
Snížíme teplotu, přidáme fazole Bon Menu Hot Tomato, kapary a takto vaříme přibližně 5 minut. Ochutíme pepřem. Přimícháme polovinu petrželky.
krok 5
Mezitím si předehřejeme nepřilnavou pánev na vysokou teplotu a přidáme olivový olej.
krok 6
Přidáme kuřecí prsa a opékáme několik minut z každé strany, dozlatova.
krok 7
Rozdělíme kuřecí prsa na talíře a přelijeme je připravenou fazolovou směsí.
krok 8
Ozdobíme petrželkou.
Můžeme podávat se zelenými fazolovými lusky Bonduelle Vapeur.
BON APPÉTIT!