Pikantní dýňová polévka s mexickým krémem a opékanými dýňovými semínky
Snadné
4 osob
30 min
3 min
Levné
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Dýňová polévková směs (400 g)
½ šálku smetany ke šlehání
½ šálku zakysané smetany
1 čajová lžička čerstvé limetkové šťávy
2 šálky mléka
1¼ čajové lžičky sušených a drcených chilli papriček
2 šálky kuřecího vývaru
¾ šálku loupaných dýňových semínek
½ šálku smetany ke šlehání
½ šálku zakysané smetany
1 čajová lžička čerstvé limetkové šťávy
2 šálky mléka
1¼ čajové lžičky sušených a drcených chilli papriček
2 šálky kuřecího vývaru
¾ šálku loupaných dýňových semínek
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Dýňová polévková směs (400 g)
½ šálku smetany ke šlehání
½ šálku zakysané smetany
1 čajová lžička čerstvé limetkové šťávy
2 šálky mléka
1¼ čajové lžičky sušených a drcených chilli papriček
2 šálky kuřecího vývaru
¾ šálku loupaných dýňových semínek
½ šálku smetany ke šlehání
½ šálku zakysané smetany
1 čajová lžička čerstvé limetkové šťávy
2 šálky mléka
1¼ čajové lžičky sušených a drcených chilli papriček
2 šálky kuřecího vývaru
¾ šálku loupaných dýňových semínek
- krok 1V malé misce smícháme smetanu ke šlehání, zakysanou smetanu a limetkovou šťávu. Zakryjeme a necháme 2 hodiny odpočinout.
- krok 2Do hrnce dáme mléko, kuřecí vývar, drcené chilli papričky a přivedeme k varu.
- krok 3Poté přidáme Bonduelle Dýňovou zeleninou směs a vaříme 3 minuty, dokud zelenina nezměkne. Poté dochutíme solí a pepřem a vše rozmixujeme tyčovým mixérem.
- krok 4Polévku rozdělíme do misek a navrch přidáme zakysanou smetanu a posypeme dýňovými semínky.
- krok 5BON APPÉTIT!
Objevte také…