Zázvorovo-dýňová polévka s citronovou trávou
Snadné
4 osob
30 min
3 min
Levné
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Dýňová polévková směs (400 g)
2 polévkové lžíce olivového oleje
2 polévkové lžíce čerstvého zázvoru, oloupaného a jemně nastrouhaného
4 šálky kuřecího vývaru, sůl
1 stonek citronové trávy, jemně nasekané
dýňová semínka na dozdobení
2 polévkové lžíce olivového oleje
2 polévkové lžíce čerstvého zázvoru, oloupaného a jemně nastrouhaného
4 šálky kuřecího vývaru, sůl
1 stonek citronové trávy, jemně nasekané
dýňová semínka na dozdobení
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Dýňová polévková směs (400 g)
2 polévkové lžíce olivového oleje
2 polévkové lžíce čerstvého zázvoru, oloupaného a jemně nastrouhaného
4 šálky kuřecího vývaru, sůl
1 stonek citronové trávy, jemně nasekané
dýňová semínka na dozdobení
2 polévkové lžíce olivového oleje
2 polévkové lžíce čerstvého zázvoru, oloupaného a jemně nastrouhaného
4 šálky kuřecího vývaru, sůl
1 stonek citronové trávy, jemně nasekané
dýňová semínka na dozdobení
- krok 1V pánvi rozpálíme olivový olej a restujeme zázvor spolu s citronovou trávou po dobu 3–5 minut, poté odstavíme.
- krok 2Mezitím v hrnci přivedeme k varu kuřecí vývar, přidáme orestovaný zázvor a vysypeme celé balení Bonduelle Dýňové polévkové směsi a vaříme 3 minuty, dokud zelenina nezměkne.
- krok 3Dochutíme solí a následně vše rozmixujeme tyčovým mixérem.
- krok 4Před podáváním dozdobíme dýňovými semínky, která jsme nasucho opekli na pánvi.
- krok 5BON APPÉTIT!
Objevte také…