Pikantní indická čočka s batátovými bramboráky
Střední
2 osob
20 min
15 min
Ingredience
pro 2 osoby
1x Bon Menu Indie
400 g oloupaných a nastrouhaných batátů
2 prolisované stroužky česneku
3 vejce
1 lžíce hladké mouky
1 lžička kari koření
špetka soli a pepře
olej
400 g oloupaných a nastrouhaných batátů
2 prolisované stroužky česneku
3 vejce
1 lžíce hladké mouky
1 lžička kari koření
špetka soli a pepře
olej
ingredience pro 2 osob
1x Bon Menu Indie
400 g oloupaných a nastrouhaných batátů
2 prolisované stroužky česneku
3 vejce
1 lžíce hladké mouky
1 lžička kari koření
špetka soli a pepře
olej
400 g oloupaných a nastrouhaných batátů
2 prolisované stroužky česneku
3 vejce
1 lžíce hladké mouky
1 lžička kari koření
špetka soli a pepře
olej
- krok 1Připravené batáty v míse smícháme s vejci, česnekem a kořením, na závěr přidáme mouku.
- krok 2Necháme několik minut odležet a mezitím si rozehřejeme pánev s olejem.
- krok 3Lžící rovnoměrně rozprostřeme těsto a opekáme z každé strany dozlatova zhruba 2-3 minuty.
- krok 4Servírujeme s lehce prohřátým Bon Menu Indie.
Objevte také…