1. >Recepty
  2. >Pomazánka z černé cizrny

Pomazánka z černé cizrny

Snadné
8 osob
20 min
Ingredience
pro 8 osoby
2 balení černé cizrny Bonduelle

200 g créme fraiche

3 lžičky lahůdkového droždí

1 lžíce sezamového oleje

1 lžička najemno rozemletých hub

½ lžičky sušeného nebo najemno nakrájeného čerstvého tymiánu

Sůl

Čerstvě mletý pepř
ingredience pro 8 osob
2 balení černé cizrny Bonduelle

200 g créme fraiche

3 lžičky lahůdkového droždí

1 lžíce sezamového oleje

1 lžička najemno rozemletých hub

½ lžičky sušeného nebo najemno nakrájeného čerstvého tymiánu

Sůl

Čerstvě mletý pepř
  1. krok 1
    Cizrnu nasypeme do kuchyňského robota. Přidáme créme fraiche, lahůdkové droždí, olej, houby, tymián, sůl a pepř. Houby připravíme nasekáním sušených hub najemno ostrým nožem nebo v robotu. Můžeme popř. rozmělnit v hmoždíři.
  2. krok 2
    Ingredience najemno rozmixujeme. Hotovou pomazánku uložíme do lednice a necháme vychladit.
  3. krok 3
    Podáváme s krekry a zeleninou nebo s dobrým pečivem.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda