Salát ze zelených fazolek s mrkví, kukuřicí a sýrem
Snadné
4 osob
10 min
5 min
Levné
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Vapeur mražené zelené fazolové lusky (300 g)
1 balení Bonduellle kukuřice (425 ml)
2 mrkve
125 g tvrdého sýra
1 šalotka
2 polévkové lžíce vinného octa
4 polévkové lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce hořčice
1 špetka soli a pepře
1 balení Bonduellle kukuřice (425 ml)
2 mrkve
125 g tvrdého sýra
1 šalotka
2 polévkové lžíce vinného octa
4 polévkové lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce hořčice
1 špetka soli a pepře
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Vapeur mražené zelené fazolové lusky (300 g)
1 balení Bonduellle kukuřice (425 ml)
2 mrkve
125 g tvrdého sýra
1 šalotka
2 polévkové lžíce vinného octa
4 polévkové lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce hořčice
1 špetka soli a pepře
1 balení Bonduellle kukuřice (425 ml)
2 mrkve
125 g tvrdého sýra
1 šalotka
2 polévkové lžíce vinného octa
4 polévkové lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce hořčice
1 špetka soli a pepře
- krok 1Zelené fazolky uvaříme dle návodu na obalu: Na pánvi: nerozmraženou zeleninu (300 g) vložíme do pánve s rozehřátým olejem a po dobu 5 minut přikryté pokličkou zahříváme. Po 5 minutách odklopíme, přidáme máslo a dále dochutíme. Zahříváme další 2 minuty.
- krok 2Očistíme a nastrouháme mrkev, šalotku oloupem a nakrájíme nadrobno.
- krok 3Smícháme hořčici, ocet a olej s trochou soli a pepře, přidáme šalotku a kukuřici a smícháme se studenými zelenými fazolkami a nastrouhanou mrkví.
- krok 4Promícháme a můžeme podávat. BON APPÉTIT!
Objevte také…