Zeleninová Šakšuka
Střední
4 osob
25 min
18 min
Drahé
Ingredience
pro 4 osoby
2 cibule
1 stroužek česneku
1 pórek
1 balení Bonduelle Mraženého listového špenátu (400 g)
½ lžičky kmínu
4 vejce
100 g fety
chilli
koriandr
kopr
1 stroužek česneku
1 pórek
1 balení Bonduelle Mraženého listového špenátu (400 g)
½ lžičky kmínu
4 vejce
100 g fety
chilli
koriandr
kopr
ingredience pro 4 osob
2 cibule
1 stroužek česneku
1 pórek
1 balení Bonduelle Mraženého listového špenátu (400 g)
½ lžičky kmínu
4 vejce
100 g fety
chilli
koriandr
kopr
1 stroužek česneku
1 pórek
1 balení Bonduelle Mraženého listového špenátu (400 g)
½ lžičky kmínu
4 vejce
100 g fety
chilli
koriandr
kopr
- krok 1Nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na olivovém oleji.
- krok 2Přidáme nadrobno nakrájený pórek, 500 g špenátu a ½ čajové lžičky kmínu.
- krok 3Přikryjeme a dusíme asi 10 minut, dokud nebude zelenina měkká.
- krok 4Osolíme, opepříme a přidáme vejce.
- krok 5Povaříme pět až sedm minut, aby byly bílky uvařené, ale žloutky stále tekuté.
- krok 6Posypeme fetou, dochutíme chilli a trochou čerstvého koriandru nebo kopru. BON APPÉTIT!
Zdravá a chutná, nekonečně možností, to je zeleninová šakšuka. Bonduelle špenát a další zelenina v kombinaci s fetou jsou lahodný oběd i večeře.
Objevte také…