1. >Recepty
  2. >Cannellini s česnekem a rozmarýnem

Cannellini s česnekem a rozmarýnem

Snadné
2 osob
30 min
5 min
Levné
Ingredience
pro 2 osoby
1 plechovka Bonduelle Vapeur Cannellini (425 ml)

2 stroužky česneku

svazek čerstvého rozmarýnu

svazek čerstvé kudrnky

olivový olej

červený vinný ocet

citron
ingredience pro 2 osob
1 plechovka Bonduelle Vapeur Cannellini (425 ml)

2 stroužky česneku

svazek čerstvého rozmarýnu

svazek čerstvé kudrnky

olivový olej

červený vinný ocet

citron
  1. krok 1
    Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozehřejeme přiměřené množství olivového oleje a opečeme na ní dozlatova česnekové plátky spolu s nasekaným rozmarýnem.
  2. krok 2
    Ke směsi přidáme cannellini, dobře promícháme a necháme 5 minut na mírném plameni vařit. Mezitím si nasekáme kudrnku.
  3. krok 3
    K fazolové směsi přidáme malé množství vinného octa, přidáme nasekanou kudrnku a na závěr dochutíme citronovou šťávou, případně za studena lisovaným olivovým olejem.
  4. krok 4
    Podáváme s grilovaným lososem nebo jinou rybou.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda