Pesto salát s Croustis alá Itálie

Snadné
2 osob
35 min
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Croustis alá Itálie

200 g orzo těstovin

300 g cherry rajčat

200 g mini mozzarelly

50 g rukoly

1 velká snítka bazalky

50 g vlašských ořechů

1 stroužek česneku

50 g strouhaného parmazánu

olivový olej

sůl, pepř
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Croustis alá Itálie

200 g orzo těstovin

300 g cherry rajčat

200 g mini mozzarelly

50 g rukoly

1 velká snítka bazalky

50 g vlašských ořechů

1 stroužek česneku

50 g strouhaného parmazánu

olivový olej

sůl, pepř
  1. krok 1
    Připravíme si pesto: bazalku vložíme do mixéru, přidáme 4–5 lžic olivového oleje, poté přisypeme vlašské ořechy, nastrouhaný parmazán, nasekaný česnek, sůl a pepř. Rozmixujeme do hladké konzistence.
  2. krok 2
    Orzo těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle pokynů na obalu, poté scedíme, propláchneme studenou vodou a promícháme s pestem. Přendáme do velké mísy.
  3. krok 3
    Cherry rajčata podle velikosti rozpůlíme nebo rozčtvrtíme a přidáme k orzo těstovinám s pestem spolu s mini mozzarellami.
  4. krok 4
    Připravíme Croustis alá Itálie podle pokynů na obalu, tedy na pánvi, v troubě nebo v horkovzdušné fritéze dle preference.
  5. krok 5
    Promícháme rukolu s orzo salátem a podáváme s čerstvě upečenými Croustis alá Itálie.
Nechte se překvapit
Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +