1. >Recepty
  2. >Mungo salát s bylinkami a jarní cibulkou

Mungo salát s bylinkami a jarní cibulkou

Snadné
2 osob
10 min
Ingredience
pro 2 osoby
2 ks konzervy Bonduelle Fazole mungo

1 – 2 jarní cibulky

Hrst najemno nakrájeného oregana

Menší hrst najemno nakrájené máty

1 lžička citronové šťávy

2 lžička olivového oleje

Sůl

Čerstvě mletý pepř
ingredience pro 2 osob
2 ks konzervy Bonduelle Fazole mungo

1 – 2 jarní cibulky

Hrst najemno nakrájeného oregana

Menší hrst najemno nakrájené máty

1 lžička citronové šťávy

2 lžička olivového oleje

Sůl

Čerstvě mletý pepř
  1. krok 1
    Mungo fazolky necháme okapat v cedníku.
  2. krok 2
    Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka a vsypeme do mísy. Přidáme okapané mungo fazolky, oregano, mátu, citronovou šťávu, olej, sůl a pepř. Důkladně promícháme, aby se ingredience propojily.
  3. krok 3
    Podáváme jako přílohu nebo jako samostatný pokrm. Můžeme doplnit sýrem feta a pečivem.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda