krok 1
Cannellini přendejte do cedníku a propláchněte. Cedníkem zatřeste, abyste fazole zbavili přebytečné vody a nechte ještě chvíli okapávat.
krok 2
V mixéru rozmixujte na jemný prášek sušené maliny. Přidejte okapané fazole, med, kokosový olej, čerstvě umletý červený pepř a mixujte na hladké pyré.
krok 3
K pyré přidejte polovinu kokosu a promixujte, dokud se směs dobře nespojí.
krok 4
Potom malinovou směs přendejte do misky a zahustěte zbylým kokosem dle potřeby. Směs by měla být poloměkká a měla by se dát dobře vyválet mezi dlaněmi.
krok 5
Z hmoty tvarujte drobné kuličky. Obalujte je v kokosu a poté kuličky přendávejte na talíř. Uchovávejte v lednici a spotřebujte do 10 dnů.