Salát z červeného zelí s pomerančem a Croustis s dýní

2 osob
30 min
Ingredience
pro 2 osoby
1 balení Bonduelle Croustis s dýní

500 g dýně

1/2 hlávky červeného zelí

1 pomeranč

1 lžíce olivového oleje

Sůl, pepř

1 lžíce balzamikového octa

1 lžíce medu

1/2 čajové lžičky mleté skořice
ingredience pro 2 osob
1 balení Bonduelle Croustis s dýní

500 g dýně

1/2 hlávky červeného zelí

1 pomeranč

1 lžíce olivového oleje

Sůl, pepř

1 lžíce balzamikového octa

1 lžíce medu

1/2 čajové lžičky mleté skořice
  1. krok 1
    Dýni oloupejte a nakrájejte na kostičky. Dejte ji na plech, pokapejte olivovým olejem, osolte, opepřete a pečte při 200 °C asi 25–30 minut, dokud nezměkne.
  2. krok 2
    Červené zelí nakrájejte na tenké proužky a dejte do velké mísy.
  3. krok 3
    Pomeranč oloupejte, nakrájejte na plátky a pak na menší kousky.
  4. krok 4
    Na zálivku smíchejte balzamikový ocet, med, skořici, sůl a pepř.
  5. krok 5
    Pečenou dýni, pomeranč a zálivku přidejte k červenému zelí a dobře promíchejte.
  6. krok 6
    Croustis s dýní připravte podle návodu na obalu, tedy v troubě, na pánvi nebo v horkovzdušné fritéze dle preference. Podávejte s připraveným salátem.
Nechte se překvapit
Snadné
Střední
Obtížné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +